Over ons

Met ruim 10 jaar ervaring in het aanbieden van workshops en activiteiten  zijn wij een professionele en betrouwbare partner in de ondersteuning bij talentontwikkeling.

Talentz Skool biedt workshops en cursussen in het kader van beter presteren en talentontwikkeling, brede school en vrijetijdsbesteding.

Daarnaast organiseert Talentz Skool reguliere lessen op het gebied van dans, zang en drama in samenwerking met DPA ( Donovans Performing Arts) in de zogeheten Talentz school P.A. ( Performing Arts)

De Talentz Skool creëert  kansen voor kinderen en jongeren om hun creativiteit te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Scholen, kinderopvangorganisaties, welzijnsinstellingen en gemeenten kunnen een beroep op de Talentz Skool doen voor het organiseren en aanbieden van verlengde leertijdlessen, activiteiten, workshops en cursussen in het kader van talentontwikkeling. Talentz Skool staat voor een professioneel en gevarieerd aanbod dat zowel vormend als vermakend is en toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen.

Op flexibele wijze passen wij ons aanbod aan op de vraag en zorgen voor continuïteit.

Doelstellingen

  • Het ontwikkelen en behouden van talenten.
  • Het vergroten van de sociale vaardigheden.
  • Het verbeteren van het zelfbeeld en eigenwaarde.
  • Beter presteren op school en daarbuiten.