Projecten

Talentz skool graffiti

Coronahulp projecten 2020

Het coronavirus heeft een enorme impact op het leven van kinderen. Vooral kinderen opgroeiend in kwetsbare posities en opgroeiend in armoede worden extra hard getroffen door de crisissituatie.

Talentz Skool komt op voor de belangen en de rechten van alle kinderen en kwetsbare kinderen in het bijzonder! Met de steun van particulieren, organisaties, bedrijven en fondsen kunnen wij in deze tijd van corona samen de rechten van kinderen waarborgen.

In april konden wij ruim 170 Rotterdamse kinderen blij maken met een Healthy Fit Kit, een sport en spel en fruit pakket om thuis lekker fit en gezond te blijven.

In juni starten wij met het Project Resilient Activities, waar alles draait om veerkracht, ontspanning en talentontwikkeling voor kinderen die wat extra steun kunnen gebruiken. De Resilient Activities, zijn in de vorm van een Pre Summerschool en worden volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd en vinden in de buitenlucht plaats.

De activiteiten zijn in samenwerking met onze gelieerde stichting Chance to Influence, Donovan Performing Arts en stichting Stad Nomaden en de Gelukskoffer.

En worden financieel ondersteund door: